Recomandari Chic

Tava etajata ușor de asortat

Scris de Chic Ville

Suntem admiratori ai solutiilor practice și ingenioase, iar tava aceasta etajata ne-a surprins prin calitățile sale de cuceritoare, aratand minunat în orice ipostaza.

Tava etajata rustica

Tava etajata pentru un decor rustic

Tava etajata pentru bunatatile toamnei

Tava etajata cu bunatati ale toamnei

Pentru bucătărie am imbracat-o în haine rustice, cu dantelarii din metal antichizat și lemn natur cu o tenta vinatge. Legumele s-au declarat incantate să-și petreaca ziua sporovaind cu tava noastră. Tot în bucătărie ea se va imprieteni cu recipientele pentru mirodenii sau ustensilele pentru gatit. O poți folosi și pentru a-ți expune canile si ceaiurile favorite.

În atelierul de creație tava se transforma într-o aparitie albă, eleganta, pentru a scoate în evidenta bobinele colorate și ghemurile de lana pentru tricotat fulare și mănuși. Dacă preferi sa pictezi, tava îți va tine și sorta culorile și pensulele: un etaj pentru uleiuri, unul pentru acrilice și unul pentru acuarele.

Într-un colt al casei îți poți acomoda colectia de cactusi pitici pe tava noastră, sau o poți folosi în camera celor mici pentru a tine piesele de lego, cuburile sau alte jucarii de mici dimensiuni.

Tava etajata, ajutor de hobby-uri

Tava etajata, ajutor in hobby-uri

 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu