Recomandari Chic

Tava prietenoasa pentru casa si gradina

Scris de Chic Ville

              Cele mai speciale weekenduri sunt acelea care încep cu relaxare și voie bună. Un mic dejun la pat, care mai lasă să lenevești un pic cu cartea în mână, este varianta perfectă de sâmbătă dimineața.

 Tava pentru mic dejun trebuie să fie pe măsura și gustul… ”mesenilor” ei. Noi am ales o tavă rustică, cu dimensiuni ideale pentru un mic dejun complet și mânere din metal cu forme elegante.

Decor mic dejun si cafea

Decor mic dejun si cafea

Dacă asortezi șervetul cu vesela și adaugi și o vază mică cu flori proaspete din grădină vei simți diferența unui mic dejun a la carte.

Decor mic dejun cu flori

Decor mic dejun cu flori

 

Decor ustensile gradinarit

Decor ustensile gradinarit

După ce ai încheiat răsfățul matinal, în grădină te așteaptă surioara geamănă a tăvii care îți ține la un loc micile ghivece, stropitorile și ustensilele pentru grădinărit. Marginea ridicată a tăvii e foarte practică, împiedicând ajutoarele de grădinar s㠀œ”evadeze”.

 

După ce am muncit toată ziua din greu în mica noastră oază de verdeață, seara ne putem desfăta cu un pahar rece de limonadă. Pe măsuța din grădină, lângă carafa de limonadă, este din nou tava noastră care s-a transformat într-un centerpiece de efect.

 

Decor tava limonada

Decor tava limonada

Pune în ea multe lumânări parfumate, coronițe din flori și frunze aromate, felii de citrice proaspete. Aprinde lumânările și bucură-te de mireasma plăcută emanată de tava – centru potpourri. Combină arome ca scorțișoară și portocale, sau soc, lămâie și vanilie, ori mentă și lime, toate te vor transporta într-un univers chic și relaxant.

Decor tava si lumanari

Decor tava si lumanari

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu