Recomandari Chic

Terasa ta Vintage te aşteaptă

Scris de Chic Ville

Dacă zilele trecute am vorbit despre Terasa ta în stil Boho, acum vine rândul terasei vintage să te încânte. Cu tuşe antichizate, nuanţe fine şi o atmosferă dragă atât privirii, cât şi sufletului, stilul vintage este potrivit pentru momente de relaxare pe terasă, balcon sau  grădină, cât şi în colţişorul tău minunat de acasă.

Iată câteva piese perfecte pentru o oază de bine în stil Vintage:

Un hamac chic cu model elegant, dar simplu, cu împletituri romantice şi franjuri răsfăţaţi în partea de jos. Acesta poate fi perfect atât pentru grădină, cât şi pentru terasă, atunci când este susţinut de suporturi de prindere speciale. În plus, atunci când este dichisit şi cu o pernă elegantă, cu textură catifelată, va fi noul tău preferat de acasă.

Pernele fermecătoare sunt cele care pot, cu uşurinţă, să aducă atmosfera stilurilor tale preferate acasă. Cu câteva perniţe bine alese, deja dăruieşti colţişorului tău preferat un plus de confort, culoare şi eleganţă. Pentru stilul vintage, le poţi alege pe cele cu modele bogate, inspirate de artele din epoci trecute, sau poţi alege magia decorurilor florale sau a texturilor unice.

Felinarele sunt cele care aduc un plus de şarm decorurilor tale în stil vintage. Alege-le pe cele cu tuşe antichizate, dichiseşte-le cu lumânări parfumate şi deja ai adus decorului tău un plus de preţiozitate.

Şi ghivecele şi vazele cu tuşe antichizate sunt perfecte pentru decorurile în stil vintage, mai ales cele care poartă modele romantice, de inspiraţie florală. Poţi merge pe variante de culori deschise, pastelate, dar poţi îndrăzni puţin, alegând piese cu accente aurii. Apoi, alege plante bogate, perfecte pentru colţişorul tău de bine, iar magia e gata.


Iată câteva cuvinte despre stilul vintage:

În principiu, vintage poate însemna foarte multe lucruri. Poate însemna decoruri inspirate de moda veche, poate însemna piese cu accente antichizate, piese vechi, piese cu valoare emoţională puternică, sau piese care atunci când sunt aşezate în decoruri speciale, poartă acea amprentă personală a epocilor trecute.

Stilul vintage elegant, aşa cum îl ştim noi, este un stil de origine franţuzească. Este caracterizat de nuanţe pastelate, de modele de inspiraţie florală, de tuşe antichizate şi de texturi unice, speciale. Pentru a crea un astfel de decor, culoarea de bază este albul cremos, dând astfel naştere unei atmosfere preţioase.

Pentru a crea un decor vintage, nu toate piesele trebuie să se potrivească din punct de vedere al stilului. Important este ca toate acestea să fie armonioase împreună, să vorbească despre pasiunile şi grija pentru detalii a persoanei care le aşază în decoruri unice, originale, creative. Mai mult, piesele cu valoare sentimentală sunt preferatele acestui stil, pentru că poartă amprenta timpului în fiecare detaliu şi pentru că poartă cu ele amintiri nepreţuite.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.