Recomandari Chic

Toamna in decoruri Chic

Scris de Chic Ville

Cea mai frumoasă toamnă este cea pe care o trăieşti cu inima deschisă. De-a lungul timpului, toamna Chic a îmbrăcat tot mai multe forme, însă câteva elemente s-au păstrat şi ne-au inspirat an de an. Iată cum a arătat toamna chic în decoruri pline de şarm.
 

1. Culori fermecătoare

 

 

 
Cele mai frumoase culori ale toamnei sunt cele ale frunzelor care stau să cadă, cele ale soarelui care-şi răspândeşte cu drag razele preţioase, dar şi cele ale fructelor de toamnă. Le-am ales pe toate şi le-am dăruit decorurilor noastre, pentru un plus de emoţie.
 
Astfel, ne-am jucat cu nuanţe de oranj, maro şi natur, pentru o atmosferă care nouă ne este tare dragă. Recomandăm acest nuanţe în interiorul casei tale, pentru că aduc bucurie şi stare de bine.
 

2. Felinare, sfeşnice şi lumânări

 

 
Toamna înseamnă seri răcoroase, pe care ne dorim să le umplem cu cât mai multă căldură. De aceea, pe lângă perne şi pături, decorurile noastre cuprind, adesea, felinare, lumânări şi sfeşnice chic. Acestea dau acea magie oricărui decor, eleganţă şi preţiozitate, şi fac întreaga locuinţă să pară şi mai confortabilă şi mai primitoare.
 
Despre felinare, din vremuri de demult se spune că pot aduce magie în case, şi nu doar pentru că poartă lumina în miezul lor. Sunt fermecătoare şi pline de poveste, în timp ce sfeşnicele au acea notă elegantă, fastuoasă, grandioasă.
 

3. Cele mai chic momente de relaxare

 

 
Magia ceaiului este cea mai frumoasă parte a toamnei. Pentru că ceaiul ne aduce mai aproape, ceaiul ne încălzeşte şi ceaiul ne este alături în momentele de relaxare. În plus, ceaiul este cel care ne ajută cu starea de bine şi cu imunitatea, pregătindu-ne pentru iarnă. De aceea, îţi recomandăm să te bucuri de fiecare cană de ceai şi să-ţi dăruieşti momente cu totul unice.
 
Cum arată toamna ta?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.