Recomandari Chic

Toamna in stil englezesc

Scris de Chic Ville

L-am vazut acum ceva timp, împachetat cu soare într-o cutie de carton, venit de departe împreună cu mulţi alţi ca el. L-am luat în palme şi l-am aşezat într-un decor moale şi confortabil, apoi i-am dăruit flori şi i-am oferit zâmbete. Desigur, este vorba despre dovleacul nostru fermecător, din ceramică fină, venit tocmai de pe meleaguri englezeşti! Află-i povestea:
 

 
Atmosfera este cuvântul cheie al decorurilor din care face parte dovleacul nostru cu model englezesc, atât de chic şi de îndrăgit! În considerăm simbol al belşugului şi maestru al celor mai calde culori, aşa cum îl recomandăm şi iubitorilor de chic.
Pentru că o astfel de piesă poate fi baza decorurilor de toamnă din fiecare an, iată câteva sugestii de decor aşa cum ne place nouă, la Chic, pline de culoare şi de emoţie.
 

 

 
Pentru un stil englezesc mai urban şi pentru un farmec aparte dăruit decorurilor de toamnă, am ales şi un dovleac din ceramică crem, a cărui fineţe te invităm s-o descoperi în aranjamente preţioase. Secretul nostru? Punem suflet în fiecare decor pentru a oferi o personalitate aparte fiecărei piese decorative, pentru că aşa sărbătorim noi toamna chic: cu emoţie, parfum şi culoare!
 

 

 
Încă un motiv pentru care ne plac dovlecii din ceramică? Pentru că au în egală măsură rol decorativ şi util, fiind foarte uşor să ascundem în ei mici gustări delicioase cum ar fi nucile, fursecurile cu stafide sau bomboanele cu ciocolată fină.
 

 
Acum că ţi-am dezvăluit secretele noastre, ce spui? În ce decor chic vei aşeza dovleacul nostru cel fermecător?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.