Lifestyle

Top 10 Love Songs din toate timpurile

Scris de Chic Ville

Cele mai frumoase melodii de dragoste ne-au stat aproape de suflet dintotdeauna, dându-ne din puterea lor pentru a ne bucura de fiecare clipă, de fiecare gest al persoanei iubite, de fiecare cuvânt şi de fiecare dar. Pentru că luna iubirii ne îmbrăţişează şi ne bucură, ţi-am pus aici top 10 cele mai bune melodii de dragoste din toate timpurile, după cum spune publicul îndrăgostit.
 
1. God Only Knows – The Beach Boys, 1963
2. Wonderful World – Sam Cooke, 1960
3. Unchained Melody – The Righteous Brothers, 1965
4. When a Man Loves a Woman – Michael Bolton, 1991
5. Something – The Beatles, 1969
6. One and Only – Adele, 2011
7. Your Song – Elton John, 1970
8. At Last – Etta James, 1971
9. I Knew I Loved You – Savage Garden, 1999
10. Chasing Cars – Snow Patrol, 2006
 

 
Bineînţeles, pentru fiecare dintre noi, dragostea vorbeşte alte cuvinte şi ne învăluie într-un cu totul alt mod, dar aceste melodii ne vor fi întotdeauna aproape. Mai mult, fiecare dintre noi avem melodiile noastre preferate. Astfel că în pauza noastră de cafea am povestit care sunt melodiile noastre preferate, şi de ce:
 
Florina: Love’s Divine – Seal “pentru că îmi dă încredere şi mă face să mă gândesc că doar prin iubire putem fi salvaţi de la orice”.
Cristina: Boa Sorte – Ben Harper & Vanessa da Mata “pentru că o ascult mereu când merg la drum lung şi îmi creează un vibe foarte pozitiv şi o stare de bucurie”
Hanna: Move On – Mike Posner “pentru ca emană un vibe pozitiv care sugerează că fiecare sfârşit are un început pereche, că fiecare început este un lucru foarte pozitiv care te poate schimba ca persoană.”
Alexandra: Stand by Me – Ben E. King “pentru că a fost melodia pe care am dansat la nuntă şi pentru că este melodia preferată a bunicii mele”.
 
Care este melodia ta preferată?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu