Recomandari Chic

Top 3 Trenduri de Crăciun

Scris de Chic Ville

Magicul Crăciun, această minunată poveste de iarnă ce ne poartă cu gândul la copilărie, la cadouri, la îmbrăţişări călduroase, ne lansează o provocare în fiecare an. Ce provocare? Aceea de a realiza decoruri cât mai variate, cât mai dragi sufletului. Care sunt trendurile anului? Află de la noi!
 

1. Crăciun Vintage

 

 
Reprezentative pentru acest trend sunt recipientele de sticlă, vazele unice, piesele de decor ce ne amintesc de moda veche, de cărţile de dragoste sau de filmele romantice. Alege carusele muzicale, figurine haioase, şosete pentru cadouri şi multe luminiţe în nuanţe calde, lucruri care să te ducă cu gândul la bijuteriile bunicii şi la cadourile realizate manual pe care le primeau sufletele aristocrate.
Culorile preferate sunt roşul şi auriul, iar vedetele sunt piese bogat decorate.
 

2. Glamorous Christmas


 
Crăciunul modern înseamnă să păstrezi lucrurile dragi sufletului, pe care să le etalezi în cel mai cochet mod cu putinţă. Înseamnă decoruri mai simple, dar pline de şarm, care să-ţi farmece privirea în timp ce-ţi oferă o atmosferă sofisticată, confortabilă şi chic. Astfel, poţi alege statuete pe care să le integrezi în decoruri cu note strălucitoare, alături de care să aşezi lumânări parfumate şi candele din ceramică, preferabil în alb. De ce? Pentru că astfel vei pune în valoare piesele tale de suflet.
Culorile preferate sunt albastrul şi verdele închis, înnobilate de accente aurii, argintii sau arămii.
 

3. Country Chic

 

 
Dacă filmele de Crăciun cu minunate cabane la munte sunt pe sufletul tău, află că anul acesta se poartă stilul Country Chic! Ramuri aşezate în recipiente de sticlă, înnobilate apoi cu ornamente de brad, pături, covoare şi perne moi, realizate din materiale naturale, coroniţe din ratan, conuri sau brad, toate spun Country Chic. Inspirat din natură, sărbătorindu-i farmecul şi împrumutând din culorile sale, stilul acesta se potriveşte perfect celor ce iubesc starea de bine, confortul şi atmosfera de căldură a sufletului pe care o aduc sărbătorile de iarnă.
Culorile preferate sunt cele ale naturii, verdele, ocrul şi brunurile, iar vedetele sunt piesele naturale.

 
Care e stilul tău preferat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu