Idei de Cadouri

Top 4 cadouri perfecte pentru el

Scris de Chic Ville

Oricum ar fi el, darul perfect îi va vorbi de la sine. Îi va spune ceea ce doreşti să-i transmiţi. Mulţumire, apreciere, iubire, dor sau bucurie. Orice sentiment poate fi transpus într-un cadou ideal pentru el, pe placul său şi în ton cu felul său de a fi. Cum să alegi darul perfect pentru el? Citeşte mai departe!
 

1. Rafinat.

Este mereu în ton cu cele mai noi tendinţe, apreciază un stil elegant, pus la punct şi nu întârzie să te uimească în fiecare zi? Pentru el, cel mai frumos dar este cel care se potriveşte perfect stilului său. Alege ceasuri elegante, cu note vintage, organizatoare pentru birou, agende elegante sau cutii & cufere în care să-şi păstreze micile lucruşoare, departe de privirile curioase. Cu siguranţă le va găsi un loc aparte în decorurile sale sau îşi va reorganiza decorurile în jurul pieselor primite de la tine.
 

 

2. Colecţionar.

Te-a inspirat întotdeauna cu grija pentru colecţiile sale bine alese, cu emoţia pe care o poartă fiecărei piese ce îi completează pasiunea? Pentru el, cel care pune preţ pe fiecare clipă, alege o machetă în stil vintage, o statuetă sau un glob pământesc. Poţi alege o machetă de bicicletă vintage, o maşină de epocă în miniatură sau un avion cochet, în ton cu pasiunea sa. Vei merge la sigur şi îi vei arăta că îi apreciezi şi susţii efortul de a-şi construi o colecţie care să-l reprezinte.
 

 

3. Cunoscătorul vinurilor.

O pasiune cunoscută în sfera masculină este arta vinului. De la licorile vechi cu buchet ademenitor, la adevărate colecţii de piese destinate degustării şi servirii vinurilor, toate acestea îi conturează statutul de cunoscător în ale vinurilor. Pentru el, alege o cutie cu piese pentru vin, un dar care îi va merge la suflet.
 

 

4. Sofisticat.

Este misterios, convingător şi totuşi nu ştii ce dar i s-ar potrivi? Oferă-i posibilitatea de a alege! Pentru el, cea mai bună variantă este un card cadou, pe care să-l poată transforma în orice îşi doreşte.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.