Recomandari Chic

Traditii si decoruri Chic de Sfanta Maria

Scris de Chic Ville

Pentru ca această sărbătoare mult îndrăgită se apropie, am cules pentru tine cele mai răspândite tradiţii de Sfânta Maria. Descoperă-le şi transformă-le în decoruri şi cadouri chic, perfecte pentru casa ta şi pentru cei dragi!
Îţi voi prezenta, aşadar, tradiţiile păstrate cu străşnicie în uimitorul univers rural, plin de poveşti şi de inedit, şi îţi voi povesti despre obiectele Chic preferate, perfecte pentru această ocazie.

Dacă înfloresc trandafirii, înseamnă că o să fie o toamnă lungă şi călduroasă. Cum ar fi să ai trandafiri înfloriţi în fiecare zi în casă? Atât de romantici şi de frumoşi, încât vor aduce bucurie fiecărui decor floral.

Nu se doarme afară sau pe prispa casei. Acest lucru înseamnă că e timpul să dichiseşti dormitorul cu perne noi, din cele mai pufoase şi mai cochete!

Nu se aprinde focul în sobă. Dar daca ai aprinde o lumânare parfumată ce se răsfaţă într-o candela grandioasă, elegantă şi strălucitoare? Vei obţine un efect de poveste, cu note romantice, plin de căldură.

Fetele care îşi doresc să îşi găsească alesul pun busuioc sub pernă. Cei care au transmis acest obicei au uitat să ne spună ca pernele trebuie să fie brodate manual, din cele mai fine fire!

Ziua de Sfânta Maria deschide sezonul de târguri şi iarmarocuri. La orice târg vei găsi obiecte vintage, perfecte pentru colecţia de comori pe care le aşezi cu mare drag pe rafturile unei biblioteci grandioase sau ale unei comode nobile. Daca îţi faci griji că nu vei avea suficient spaţiu pentru ele, alege o piesa de mobilier nouă, în culoarea ta preferata!

15 August este ziua în care se deschidea, odinioară, sezonul de nunţi. Poţi găsi sugestii de decoruri şi de cadouri pentru nuntă pe blogul Chic. Descoperă în fiecare săptămână articole noi pentru nunţi cu dichis!

În unele zone ale ţării se dăruiesc cununi de flori în ajunul sărbătorii Sfintei Maria. Cu această ocazie îţi voi povesti despre noua noastră coroniţă fermecătoare, împletită manual din plante deshidratate, care poate fi aşezată la uşă sau poate fi dăruită cu mare drag.

Fiecare sărbătoare are povestea sa! Sărbătoreşte-o cum se cuvine, oferă cele mai de suflet cadouri şi transformă această zi într-un prilej de dichisire a casei, pentru o stare de bine şi o atmosferă călduroasă, care te va îmbia să petreci clipe minunate acasă.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.