Recomandari Chic

Trei idei de decoruri pentru cei mai Chic îndrăgostiţi

Scris de Chic Ville

Valentine’s Day e atât de aproape, iar cum mai mulţi dintre noi vom sărbători iubirea în tihna casei, ne-am gândit la câteva decoruri chic pentru voi! De la roşu puternic, alb diafan sau inimioare răsfăţate, fiecare decor va aduce bucurie şi va fi baza unor momente minunate, alături de persoana mult iubită. Iată trei idei de decoruri chic:

Roşu delicios

Ştim foarte bine că atunci când ne gândim la iubire, ne gândim la culoarea roşu. De aceea trandafirii roşii sunt un simbol al dragostei, alături de inimioarele jucăuşe prezente peste tot. Am ales pentru voi un decor inspirat, în care ceşcuţele, ceainicul chic, recipientele jucăuşe şi suportul pentru şerveţele formează un set gata de iubit în orice clipă. Alături de ele am adăugat piese de inspiraţie naturală, ce aduc un plus de căldură decorului nostru. Piesele naturale, care pun în evidenţă trăsăturile unice ale lemnului, dau selecţiei noastre de produse o atmosferă primitoare, de suflet, simplă şi totodată sofisticată.

Am ales acest decor pentru dimineţile răsfăţate în doi, pentru acele clipe în care vă croiţi planurile pentru o zi dedicată vouă şi iubirii pe care o purtaţi. Ceşcuţele inimioase aşteaptă cu drag atât cafeaua aromată care vă începe ziua, cât şi ceaiul delicios pe care îl veţi savura pe îndelete.


Alb delicat

Pentru cei care preferă doar accente de alb în decorurile lor speciale, am ales perechea setului prezentat mai devreme. Aceste piese surprind prin eleganţa albului delicat pe care stau pictate cu dăruire inimioare şi motive roşii. Alături de ele, farfurille Vintage sunt alegerea perfectă atât pentru micul dejun copios pe care îl veţi savura în doi, cât şi pentru cina festivă pe care o pregătiţi împreună. Pentru a dărui o atmosferă festivă acestor momente preţioase, ne-am gândit şi la un sfeşnic răsfăţat, pe care se odihneşte o lumânare delicată. Acest decor inspiră bucurie, eleganţă, preţiozitate şi nu în ultimul rând, stare de bine alături de persoana iubită.


Emoţie în gri blând

Pentru cei pentru care iubirea nu vorbeşte întotdeauna în roşu, am ales un decor în nuanţe de gri blând, cu inimioare delicate ce ies în relief. Carafa delicată poate fi folosită atât pentru a aduce sucul de portocale, cât şi pe post de vază, împreună cu flori delicate. Alături de ea, cănile chic croite asemeni sunt ideale pentru cafeaua aromată sau pentru ceaiul cu note delicate, sărbătorind astfel din plin momentele jucăuşe în doi.


Orice decor ai alege pentru Valentine’s Day sau dragobete, asigură-te că este croit cu sufletul deschis, cu iubire şi imaginaţie. Bucuraţi-vă din plin de aceste momente preţioase şi dăruiţi-vă o zi plină de emoţe, de care să vă amintiţi cu drag!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.