Recomandari Chic

Trei stiluri pentru masa de Craciun: Silver, Gold si Classic Christmas

Scris de Chic Ville

Crăciunul acesta, pregătește-te să fii vrăjit de pleiada de decorațiuni minunate pe care Chic Ville le aduce… Astăzi, vom vorbi despre 3 stiluri pentru masa de Crăciun: Silver, Gold și Classic Christmas, pentru mese ca-n poveste.

silver-christmas-chicville-3

Silver Christmas

O rapsodie în argintiu și nuanțe delicate, Silver Christmas vine cu un stil care va defini masa de Crăciun perfectă. Un set de farfurii din ceramică fină, în care putem pune ca și suvenir pentru oaspeți o mică cutie-îngeraș pe care aceștia o pot lua acasă după petrecere. Un sfat: pune în cutiuță un mesaj de drag pentru fiecare invitat, un răvaș de Crăciun care îi va unge pe suflet. Adaugă langă cutiuță șervete prinse cu inele de șervet din aceeași colecție.

silver-christmas-chicville-2

Florile nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun, iar aceste hortensii verzi vor face deliciul oricărei vaze. Pentru a fi în ton cu cromatica mesei, am ales o carafă din ceramică toscană, impunătoare și ceremonioasă. Spiritul de sărbătoare cuprinde și buchetul din vază, pe care l-am ornat cu stele argintii.

silver-christmas-chicville-1

De pe masă nu trebuie să lipsească un suport etajat, pe care îl putem decora cu mușchi verde, conuri de brad și statuete ingeraș. Luminițele vor completa peisajul feeric. Acestea funcționează cu baterii, astfel că vei putea decora masa cu ele foarte ușor, netrebuind să le conectezi la priză.

Platoul cu clopot de sticlă, care ne-a sucit mințile tuturor aici la Chic Ville, este o piesă deosebită care va împodobi mesele tale de-a lungul generațiilor. Este acea piesă care tronează asupra oricărei mese, atât de specială încât va fi folosită mai departe și de cei mici care acum privesc la prăjiturile de sub ea cu jind.

silver-christmas-chicville

***

gold-christmas-chicville

Gold Christmas

Auriul da rafinament acestei mese iar verdele completează scena printr-o atitudine ludică. Farfuriile Green Delicacy inspiră delicatețe și vor face orice masă să strălucească, mai ales că verdele este și o culoare specifică Crăciunului. În farfurii adaugă din nou mici amintiri pe care oaspeții să le ia acasă, stele aurii completate de câte o pană de păun – un detaliu plin de imaginație.

gold-christmas-chicville-1

În loc de vază, foloseste un felinar auriu din metal perforat, care nu îngreunează decorul, pe care il poti decora cu ramuri de eucalipt și pene de păun. Nu uita de lumânările festive  în formă de brăduț, aurii și ele. Pe masă, poti adăuga această fructieră cu oglindă ca suport pentru felinar și o pahare verzi, asortate cu farfuriile.

gold-christmas-chicville

classic-christmas-chicville-1

Classic Christmas

 Vișiniul e culoarea vedetă a mesei clasice de Crăciun. Alege naproane din dantelă vișinie, delicate ca fulgii de zăpadă și platouri și farfurii din sticlă pentru a nu aglomera masa cromatic. Brăduții din ceramică au un led la interior care funcționează cu baterie, aceștia fiind de nelipsit pe masa de Crăciun sau din alte decoruri. Bombonierele din ceramică, cu fundiță, vor ascunde mici cadouri pentru invitați, iar apoi le putem folosi la depozitat alte lucruri minunate…

classic-christmas-chicville

Masa e completată de sfeșnice din sticlă, atât de delicate încât lumânările vor părea că plutesc nesusținute de nimic. Nu uita de platoul de servit cu picior, acoperit de un clopot de sticlă, pentru o masă de neuitat.

Care e stilul tău preferat? Lasă-ne părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos!

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu