Recomandari Chic

Trei tipuri de felinare pentru zile de iarna fermecatoare!

Scris de Chic Ville

Iarna este acel tărâm minunat în care poveştile sunt spuse pe înserat, la lumina unui felinar minunat!
Ca să te poţi bucura de fiecare zi de iarnă, iubitorii de frumos din Oraşul Chic îţi recomandă trei tipuri de felinare încântătoare, pentru decorurile dichisite cu stele aurite, lumânări parfumate şi conuri de brad aşezate.

Felinarul ce ştie poveşti de departe, aşezat pe comode răsfăţate!

Alege-mă pe mine, îţi va şopti duios! În centrul decorurilor învăluite în miros de scorţişoară şi de mere coapte, înconjurat de ghirlande de brad şi de sfeşnice cu lumânâri înalte, stă mândru Povestitorul. L-am numit aşa pentru că ştim cât de mult îi place să tăinuiască despre iarnă, despre oameni de zăpadă, despre crăiese ale zăpezii şi câte şi mai câte! O lumânare parfumată, un ceai aburind într-o cană de sărbătoare, o pătură moale aşezată pe fotoliu şi povestea începe.
A fost odată ca niciodată, un felinar şi-o iarnă fermecată!

rs_chicville_mg_7637

Felinarul – fantezie, pentru-a iernii feerie!

Aşezat în bradul din faţa casei, pe terasa pregătită de iarnă cu ghirlande de brad şi licurici la geam, sau, de ce nu, pe masa din sufragerie, felinarul – fantezie are să-ţi aducă bucurie! Aminteşte puţin de arhitectura nordică, de vacanţa la munte într-o cabană rustică, dar cel mai bine îi stă în decoruri de sărbătoare, alături de lumânări parfumate, decoraţiuni cu inimi şi stele aurite, cadouri şi platouri cu dulciuri felurite!

Felinarul iubitor de flori, pentru cele mai frumoase sărbători!

Cochet de la bază până la toartă, felinarul fermecător iubeşte să joace rolul unei vaze inedite! Se aşează cu drag între ghirlandele de flori şi ştie să poarte cel mai bine buchetele aranjate cu şarm, fiind preferatul aranjamentelor la ceas festiv şi făcând parcă parte din decorurile meselor romantice din filmele vechi. Felinarul încântător poartă cu mândrie o împletitură fină din panglici de metal de un auriu preţios, fiind o veritabilă bijuterie de aşezat pe masa cea cu fantezie. Cuvântul care îl defineşte cel mai bine? Emoţie, bineînţeles!

rs_chicville_mg_7735

Fiecărui decor de iarnă i se potriveşte un felinar Chic. Noi le îndrăgim pe toate. Tu pe care îl alegi?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.