Stiri

Trenduri de Crăciun în primul ebook publicat de Chic Ville

Scris de Chic Ville

· Chic Ville publică primul său ebook despre trendurile de Crăciun 2017/2018
· Materialul prezintă cele mai noi trenduri de decoraţiuni de sezon, aranjamente de sărbătoare şi sugestii de cadouri
· Ebook-ul poate fi răsfoit pe site-ul chicville.ro, AICI.
 
Chic Ville publică primul său ebook despre trendurile de Crăciun 2017/2018, având în prim plan decoraţiunile de sezon, aranjamente de sărbătoare, precum şi sugestii de cadouri.
 
În paginile materialul electronic se vor regăsi decoraţiuni de poveste cu îngeraşi, gnomi, globuri în forme inedite, cu focus pe piese care aduc originalitate sărbătorii şi sporesc creativitatea celor care doresc să redea atmosfera Crăciunului adevărat în casă. Decorurile pregătite poartă acea magie a Crăciunului devenită deja tradiţie la Chic Ville.
 
O secţiune extinsă este dedicată aranjamentelor de masă pentru gusturi selecte: decor roşu pentru tradiţionali, auriu în ton cu trendul preferat al acestui an, precum şi o selecţie elegantă cu piesele colecţiei italieneşti, Venezia.
 
Chic Ville prezintă Tropical Christmas celor care doresc să sărbătorească inovativ, prin culori pline de viaţă. Tropical Christmas este cel mai apreciat trend al acestei ierni, pentru că dă un nou sens vacanţei de iarnă. Elementele cheie sunt, în primul rând, culorile calde: oranj, ocru, galben şi un strop de roşu burgund, pentru a se potrivi cu vinul fiert, cu miros de scorţişoară. Urmează mai apoi elementele decorative: flamingo, ananas, frunze de toamnă sau de palmier. Stilul acesta are un brad inedit: ananasul! Perfect pentru spaţii mici, pentru aşezat pe masă sau pe birou, un ananas decorat cu globuleţe sau cu ghirlande luminoase poate fi vedeta unui altfel de Crăciun.
 
Începe să se contureze o tendinţă nouă în ceea ce priveşte petrecerea sărbătorilor: deşi, în continuare mulţi aleg vacanţele în străinătate sau în țară, este apreciat tot mai mult timpul petrecut acasă, alături de cei dragi. Vacanţa acasă este despre odihnă, relaxare şi well-being, despre privilegiul de a ne bucura de căminul nostru. Petrecerea unui timp calitativ acasă vine cu o nevoie crescândă de a decora interiorul după gustul nostru, cu piese care ne aprofundează emoţiile pozitive. Sezonul sărbătorilor este o ocazie deosebită de a ne crea un cuib doar al nostru, în care să ne simţim bine.” – a accentuat Eva Lazar, marketing project manager la Chic Ville.
 
Ebook-ul a fost realizat exclusiv de către echipa creativă de la Chic Ville: Cristina Frei și Alexandra Dumitrache, designeri şi Hanna Fodor, specialist social media.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu