Recomandari Chic

Tropical Touch in trend

Scris de Chic Ville

Fabulous greens & wonderful patterns – visul de vară al casei tale, decorată după cele mai noi trenduri! Te inspirăm să creezi o oază tropicală la tine acasă, cu un trend special, potrivit pentru fiecare încăpere. Get the tropical luxurious look!
 

 
Mai mult decât un stil de decorare, poate fi o temă pentru petrecerile de vară pe care le sărbătoreşti pe terasă sau pe balcon sau pentru un cocktail party în stil fancy, ce dă o notă unică aniversărilor şi ocaziilor festive. Fii desginerul unui moment special cu note tropicale!
 

Tropical touch în fiecare decor:

1. Dining – cu ajutorul feţelor de masă în trend, a naproanelor cu formă de frunză de palmier, a paharelor verzi şi a şerveţelelor cu model exotic. Accesorizează totul cu tacâmuri aurii şi centerpiece-uri formate din plante suculente sau frunze decorative de palmier, şi masa ta în stil Jungle e gata!
 

 
2. Living & Bedroom – alege piese decorative ce dau un plus de chic modern interiorului, cu perne ce ilustrează plante exotice, cu lumânări sau săculeţi parfumaţi cu miresme exotice, sau cu un set de aromaterapie inedit, cu forme de cactuşi.
 

Set Cactus Aromatherapy 20x17 cm Fata de masa Spring Dots din bumbac 280x150 cm Set cu 4 pahare Smarald 8x9.5 cm Set cu 4 pahare Smarald 9x21 cm

 
3. Balcon & terasă – nu doar că poţi transforma balconul sau terasa în locul ideal pentru un prânz fancy, dar poate fi şi locul în care îţi poţi demonstra măiestria creativă cu note creative! Alege ghivece cu suculente decorative, mobilier din metal sau ratan, vaze aurii cu frunze decorative şi felinare cu lumânări în nuanţe de verde, pentru momente de relaxare în stil tropical.
 

Îmbinări armonioase

Poţi combina stilul tropical cu ele mai chic trenduri ale anului, precum piesele decorative strălucitoare – vaze, pahare, tacâmuri sau mici accesorii, cât şi cu mobilierul în nuanţe închise, vedeta acestui an.
 

 
Mai mult, noua eleganţă a casei tale este dată de îmbinarea armonioasă între modele florale discrete, stilul tropical şi accentele naturale, cum ar fi coşurile sau mobilierul din rattan.
 
Creează un paradis tropical special la tine acasă şi îndrăzneşte să realizezi decoruri unice, în ton cu personalitatea ta!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu