Recomandari Chic

Trucuri chic pentru masa ca la restaurant

Scris de Chic Ville

Prânzul sau cina savurate alături de cei dragi trebuie să fie, întotdeauna, un moment de bucurie. Un moment fără griji, în care toate lucrurile bune de peste zi să se strângă împreună într-un moment cu totul special. Atmosfera este cea care contează. Dacă atmosfera este una primitoare, atunci toată bucuria îşi va găsi locul aici.

E drept, în zilele lucrătoare, poate fi greu ca toţi cei dragi să se strângă la masă. Însă weekendul ar trebui să fie despre asta – despre momente petrecute împreună, de la prepararea bucatelor mult iubite, la aranjarea mesei, la mâncatul împreună ce ne aduce mai aproape. Iată câteva sfaturi pentru prănzuri şi cine pline de emoţie, savurate alături de cei dragi.

Uită de farfuriile bune pe care le păstrezi pentru invitaţii speciali.

Ştim cât de mult îţi doreşti să-i surprinzi pe cei dragi cu decoruri impresionante, dar şi voi meritaţi să aveţi la masă acele piese de veselă cu totul speciale. De aceea, foloseşte cele mai bune farfurii pentru prânzul şi cina în stil Chic, chiar şi doar în familia restrânsă. Şi, de ce nu, poate doar şi pentru tine.


Alege o faţă de masă plină de culoare.

E timpul să îndrăzneşti şi să aduci o atmosferă jovială, colorată şi veselă la masa ta. Iar asta poate începe cu faţa de masă în stil Chic, pe care o aşezi pe masa voastră.


Personalizează!

Atunci când cei din familie au gusturi diferite, îi poţi strânge pe toţi la masă printr-un truc simplu. Alege să personalizezi spaţiul dedicat fiecăruia. Poţi alege farfurii în culorile lor preferate, aranjamente unice şi un plus de textură pe care o poţi da prin şerveţelele cu modele inspirate. Astfel, pui personalitatea fiecaruia în valoare şi le arăţi apreciere pentru unicitatea lor.


Lucraţi împreună!

E important ca lucrurile de care vă bucuraţi împreună să fie făcute împreună. Chiar dacă preparatele cu care urmează să vă delectaţi sunt comandate de la restaurantul vostru preferat, tot puteţi să le aşezaţi în stil chic, pentru o masă dichisită, ca la restaurant. şi aranjatul mesei este un timp de calitate petrecut împreună, care vă aduce mai aproape.


Masa alături de cei dragi trebuie să fie o bucurie! Alege farfurii în stilul vostru preferat, feţe de masă pline de culoare, tăvi chic pentru servire uşoară şi platouri pentru cele mai apetisante reţete, iar magia începe să se contureze!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu