Recomandari Chic

Un cadru de Paște plin de poveste

Scris de Chic Ville

Sărbătorile de Paști trebuie întâmpinate cu decoruri colorate, chic care să emane o aură fresh, plină de prospețime și încântare. Poți surprinde esența sărbătorilor pascale într-un cadru rustic, vesel sau în note de eleganță și rafinament. Fie că alegi un singur stil sau le combini, căminul tău va radia a celebrare, a primăvară și armonie.

1.  Decorațiuni și figurine

Frumusețea sărbătorilor pascale se imortalizează excelent în decorațiuni meticulos realizate, care vor învălui casa într-o atmosferă primitoare. Integrează în decorul încăperii iepurași tandri sau ouă strălucitoare și acaparează emoția primăverii prin piese deosebite.

2. Ghivece

Înlocuiește ghivecele uzuale cu unele specifice momentelor pascale și îmbodobește-ți plantele cu straie de sărbătoare. Alege ghivece în formă de ou din ceramică, porțelan sau metal și adaugă picături vesele de personalitate în colțurile încăperilor tale.

3. Masa de Paști

Felul în care vei decora masa de Paști va reflecta întreaga atmosferă a casei. Încorporează decorațiuni unice și veselă aparte pentru a scoate în evidență parfumul sărbătorilor pascale. Suporturile delicate pentru ouă pot fi un adaos simpatic pe masă, asemenea superbelor platouri din ceramică care vor ști să îmbrace masa într-o aură elegantă. Dacă îți dorești mai multă culoare și stare de bine, poți integra suportul decorativ pentru condimente și cănile chic cu grafică veselă de Paști.

Surprinde-ți căminul cu veștminte special realizate pentru a îmbina atmosfera chic cu sentimentele sărbătorilor de Paști. Decorul casei tale are propria sa poveste, așa că… scrie-i povestea sărbătorilor de Paști așa cum îți place.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu