Recomandari Chic

Un Crăciun de basm – 5 idei din universul Chic

Scris de Chic Ville

An de an, sărbătorile de iarnă își fac loc în căminul nostru, îmbrățișând aerul în căldură, bucurie și recunoștință. Sunt acele clipe în care fiecare colțișor al casei se transformă într-o poveste vie, încununate de magia unui Crăciun desprins din tărâmurile îndepărtate. Dacă și tu visezi la un Crăciun de basm, ornat în straie festive elegante, deosebite, universul Chic te va inspira cu 5 idei de decorațiuni pentru o iarnă fermecătoare:

1. Statuete de Crăciun

Statuetele de Crăciun sunt adaosul ideal pentru cadrele spectaculoase din cadrul sărbătorilor de iarnă. Poți opta pentru o statuetă de Crăciun în formă de îngeraș, ce va împodobi aerul festiv cu straiele sale aurii, sau poți integra o statuetă în formă de brad, o piesă decorativă pe cât de reprezentativă pentru aura clipelor iernatice, pe atât de chic.

2. Spărgători de nuci

Vestitul spărgător de nuci nu poate lipsi din peisajele decorative festive ale casei. Optează pentru un spărgător de nuci elegant, în veștminte aurii, croindu-ți propriul basm de Crăciun. Un spărgător de nuci din lemn alb poate fi o alternativă minunată pentru a picta tabloul de acasă în culorile chic ale iernii.

3. Decorațiuni de Crăciun luminoase

Nimic nu se poate compara cu lumina caldă a unui Crăciun magic. Suntem de părere că un cadru festiv complet include și piese decorative de Crăciun luminoase care vor transforma ambientul într-un basm de iarnă nemaivăzut. Poți alege o decorațiune luminoasă în formă de măr din sticlă aurie, ce va stropi cu praf magic piesajele fermecătoare ale unui interior chic, sau poți trăi spiritul Crăciunului cu decorațiunea luminoasă în formă de brad din sticlă verde pentru un plus de culoare și căldură în colțișorul tău preferat.

4. Ornamente pentru brad

Poți decora bradul de acasă cu ornamente rafinate, ce vor fura inima oricărui privitor, iar decorul festiv al căminului tău va deveni ceva aparte, desprins din basmele fermecate. Oglindește personalitatea chic a bradului în globuri din sticlă aurii sau alege clinchetul festiv al unui clopoțel pentru brad pentru a orna rămurelele unui brăduț magnific.

5. Accente decorative de Crăciun

Nu te rezuma doar la decorațiuni mici pentru conturarea ambientului festiv. Optează, în schimb, pentru decorațiuni de Crăciun speciale, ce vor ști să împodobească casa într-o splendidă metamorfoză de Crăciun. Îți recomandăm decorațiunea în formă de cadou din ratan pentru a celebra spiritul magic al Crăciunului în unicul stil Chic, iar cutiuța muzicală în formă de carusel va povesti un basm de Crăciun maiestuos în note muzicale festive.

Crăciunul a fost și va fi întotdeauna o poveste de familie, plină de zâmbete și clipe emoționante. Însă, dacă visezi să ai parte de un Crăciun de basm, universul Chic te așteaptă cu decorațiuni prețioase pentru fiecare colț al casei tale. Sărbătorește în unicul stil Chic Ville!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu