Recomandari Chic

Versatilitatea pieselor de acasa

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă ţi-ai pus întrebarea ce să faci cu piesele pe care nu le mai foloseşti atât de des într-un sezon. Noi credem că toate piesele pot avea roluri cât mai variate, iar cu un plus de imaginaţie poţi crea decoruri felurite, folosind aceleaşi piese.
 
Găseşte-ţi inspiraţia în alternativele pe care ţi le-am propus de-a lungul timpului, bucură-te de fiecare piesă de acasă şi ai încredere în ideile tale!
 


Să luăm, spre exemplu, cel mai chic ceainic – ceainicul Venezia. Ne încântă în decoruri de poveste, ne îmbie cu ceai aromat în sezonul rece, iar vara poate deveni o vază minunată pentru florile tale preferate!
 

 


Aceeaşi poveste reuşită o poate avea şi o carafă, pe care o poţi transforma pe dată într-o vază minunată!
 

 


Actor cu dublu rol poate fi şi un cufăr elegant, ce te duce cu gândul la poveşti de demult. Îl poţi alege pentru păstrarea obiectelor pe care le doreşti ascunse privirilor curioase. Îl poţi utiliza drept măsuţă pentru balcon, în care să păstrezi tot ce ai nevoie pentru momente de relaxare minunate. Mai mult, poţi să-l transformi în cutia de cadou ideală pentru darul de casă nouă, spre exemplu.
 

 


Şi o ramă foto poate fi o piesă versatilă. Pe lângă rolul de a păstra fotografiile dragi, aceasta poate îmbrăţişa şi mesaje frumoase, care-ţi oferă un plus de energie când le priveşti. De asemenea, poate găzdui un desen din copilărie sau flori uscate, toate pentru buna ta dispoziţie.
 

 


La fel, un minunat suport pentru şerveţele poate fi o tăviţă cochetă pentru piesele pe care le aduci la masă, impresionănd astfel toţi invitaţii.
 

 
Tu ce rol dai pieselor de acasă?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.