Stiri

Vive la France!

Chic Ville este mereu inspirat de decorurile franţuzeşti cu şarm şi poveste, iar atunci când vine vorba despre sărbătoarea naţională a Franţei, bucuria nu poate fi mai mare pentru chicvillienii noştri iscusiţi!

Să fim alături de ei a devenit deja o tradiţie mult îndrăgită! Ca în fiecare an, le-am fost alături iubitorilor de Chic de la Institutul Cultural Francez din Cluj-Napoca, oferind celor care au participat la frumosul lor eveniment din 12 iulie un napron colorat pentru a-i îmbia să creeze mese cu dichis.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa domnului Cristophe Cigaudaut, Consilier de cooperare şi acţiune culturală, Director al Institutului Francez din România. Alături de dânsul, au luat parte la eveniment Domnul Pascal Fesneau, Consulul onorific al Franţei la Cluj-Napoca, Domnul Bogdan Herea, Preşedintele Clubului Francofon de Afaceri din Cluj şi Domnul Benoit Bavouset, Directorul delegat al Institutului Francez din România la Cluj-Napoca.

La mulţi ani Franţei, le-am spus cu mare drag. Sau cum le place francezilor să spună, Vive la France!

 

 

Despre autor

Alexandra

Alexandra Iacob este Content Specialist la Chic Ville si isi doreste sa aduca magia chic in vietile oamenilor. Iubeste drumetiile la munte, noptile sub cerul instelat si jocul cu razele de soare. Iar atunci cand se plimba pe aleile colorate ale orasului Chic, ii place sa isi imagineze povesti fabuloase pentru fiecare obiect ce ii iese in cale.

Lasa un comentariu