Recomandari Chic

Wall Masterpieces in trend

Scris de Chic Ville

Pentru că decorarea unei case cu şarm este mereu o provocare şi înseamnă, în egală măsură, pricepere şi stil, ţi-am pregătit un ghid pentru a alege piese de decoraţiune pentru perete care se vor face remarcate negreşit. Cum poţi transforma o decoraţiune într-un masterpiece? Iată sfaturile noastre:
 
Decorarea unei camere cu şarm având drept piesă centrală o decoraţiune de perete este tot mai apreciată în ultimii ani, devenind o adevărată artă pe zi ce trece. Astfel a luat naştere un nou trend, o nouă pagină în lumea decorurilor interioare. Iată recomandările specialiştilor de renume mondial:
 

1. Deco de perete pentru o sufragerie cu dichis: accente metalice

Pentru că toamna aceasta se poartă strălucirile elegante, alege pentru camera de zi o decoraţiune de perete din metal, care te va surprinde atât prin modelul său unic, spectaculos, cât şi prin strălucirile romantice pe care le etalează. Aşează decoraţiunile central, astfel încât să poată fi remarcate încă de la intrare, şi lasă-i farmecul să transforme întregul decor într-o operă de artă de-o eleganţă aparte.
 

 

2. Decoperă lumea în hărţi vintage

Orice călătorie este un prilej de a descoperi noi obiceiuri şi tradiţii, dar şi noi moduri de a da personalitate decorurilor din casă. Ce-ar fi dacă piesa centrală a decorurilor tale va fi o hartă unică, plină de şarm şi de mister? Aşezată la loc de cinste, pe un perete dichisit cu accente antichizate sau scos în evidenţă de nuanţe îndrăzneţe, o hartă în stil vintage poate fi un adevarat masterpiece pentru camera ta de zi. Admirată de invitaţi şi având rolul de susţinătoare al celor mai frumoase subiecte de discuţie despre călătorii în locuri uimitoare, acesta este farmecul unei hărţi speciale!
 

 

3. Inspiraţii naturale

Pentru că natura oferă infinite moduri de a transforma o casă într-un cămin cu totul special, alege să-ţi dichiseşti camerele cu accente naturale. Sfatul chic? Îndrăzneşte să decorezi la scară mare, cu ajutorul unei piese de decoraţiune pentru perete ce poartă un model floral fermecător, inspirat de decorurile shabby chic si de accentele vintage delicate! Aşezată deasupra unei canapele fine sau deasupra unei comode graţioase ce etalează obiecte de decor cu note romantice, o astfel de decoraţiune de perete poate fi piesa centrală a unei camere de zi cu personalitate.
 

 

4. Se poartă albul

În ceea ce priveşte cele mai chic decoraţiuni, bineînţeles! Trendurile acestei toamne îmbină accentele metalice cu eleganţa pieselor de decoraţiune de un alb fermecător, totul în funcţie de aranjamentele armonioase pe care doreşti să le creezi. Delicate, feminine şi de mare preţiozitate, aceste piese sculptate cu mare atenţie vor da personalitate decorurilor tale, fie că le aşezi în hol, în dormitor sau în camera de zi.
 

 

5. Accente sculpturale

O singură piesă de decor poate face echilibrul perfect între arhitectură şi notele personale ale spaţiului, iar toamna aceasta vorbeşte despre accente sculpturale în toată elegaţa lor. Aşa că poţi transforma camera de zi într-o oază a eleganţei şi a ineditului, cu ajutorul unei decoraţiuni de perete în stil chic.
 

 
Fie că iubeşti decorurile cu note feminine, elegante şi fermecătoare, fie că preferi accentele stralucitoare şi notele masculine în modul în care îţi amenajezi interiorul, alege o piesă de decoraţiune pentru a da personalitate decorurilor tale, dar şi pentru a da formă unui decor unic, îndrăzneţ, aşa cum vezi în revistele de profil. Ce zici? Ai găsit locul perfect pentru o astfel de operă de artă?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.